ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВ українське будівництво вкинули мільярди

В українське будівництво вкинули мільярди

Протягом двох останніх місяців обсяг будівництва, виконаного українськими підприємствами, сягнув майже 6 млрд грн. Це при тому, що у січні цього року спостерігався спад будівельних робіт порівняно з аналогічним місяцем 2013 року.

З початку року обсяг проведених робіт українськими забудовниками сягнув майже 6 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«У січні-лютому 2014 року обсяг виконаних будівельних робіт підприємствами України склав 5,8 мільярдів гривень» - зазначається у повідомленні.

Окрім того, у  Департаменті розвитку будівельної діяльності, ціноутворення та економіки будівництва Міністерства зауважують, що у лютому цей показник збільшився на 3,1% у порівнянні з січнем цього року.

За інформацією фахівців, приросту обсягів будівельних робіт у лютому поточного року сприяло  збільшення обсягів будівництва житлових будівель на 13,7% та  будівництва інженерних споруд  на 3,8 %, частка  яких у загальному обсязі  виконаних будівельних робіт становить відповідно 20,6 % та 50,6%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у січні 2014 року порівняно з січнем 2013 року обсяги будівництва в Україні скоротилися на 16,4%.

 
Коментарі (0)