ГоловнаНовини ЖКГПодіїІвано-Франківська область знову переходить у «червону» карантинну зону

Івано-Франківська область знову переходить у «червону» карантинну зону

24 січня 2022 року, Івано-Франківська область переходить на «червоний» рівень епідемічної небезпеки у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19
Відсьогодні, 24 січня 2022 року, Івано-Франківська область переходить на «червоний» рівень епідемічної небезпеки у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України.
 
Відповідне рішення було прийнято на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).
 

«Після новорічних свят ситуація з поширенням захворюваності на COVID-19 погіршилася. Зокрема, в Івано-Франківській області за останню добу виявлено майже 2,5 тисячі нових випадків коронавірусної хвороби. Тож прийнято рішення про встановлення в регіоні «червоного» рівня епіднебезпеки. Необхідно посилювати протиепідемічні заходи та нарощувати темпи вакцинації. Звертаюся до громадян, які зробили останню дозу вакцини від коронавірусу більше пів року тому, — наразі є всі можливості, аби зробити бустерну дозу щеплення. Тож не зволікайте та захистіть себе та свої рідних»,– говориться у повідомлені пресслужби. 

 
Коментарі (0)