ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняВідновлення підконтрольного Донбасу «влетить» у мільярди

Відновлення підконтрольного Донбасу «влетить» у мільярди

Кабінет Міністрів спільно із міжнародними експертами підрахували збитки від бойових дій на Донбасі. На відбудову інфраструктури підконтрольних Україні територій потрібно більше 1 млрд доларів.

На відновлення підконтрольних українській владі територій Донбасу потрібно близько 1,5 млрд дол. Про це в інтерв’ю ряду українських телеканалів заявив Прем’єр Міністр України Арсеній Яценюк.

Глава уряду підкреслив, що так звані ополченці «ЛНР» та «ДНР» навмисно знищують інфраструктуру регіону.

«Ми проаналізували тільки втрати України на тих територіях, які зараз повернені під контроль центральної влади і українських військ. Щоб не казали, що це уряд сам рахував, ми покликали USAID, всіх іноземців. Вони провели дослідження. Півтора мільярди доларів США - це та сума, яка потрібна на відновлення інфраструктури тільки в тих регіонах, де ми вже є. Що ці покидьки, російські терористи, роблять в Донецьку і Луганську. Вони умисно винищили всі інфраструктуру», - заявив пан Яценюк.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Донбас продовжує переживати проблеми з електрикою, водопостачанням та газопостачанням. Зокрема, без енергоресурсів залишається Попасна, Станиця Луганська, Авдіївка.

Реклама: Кожна людина в сучасному суспільстві стикається з вирішенням питань у галузі права. Виникає питання якого фахівця вибрати? Відповіді Вам допоможе Адвокат Львів кримінальні справи. Більш детально ознайомитися з послугами прфессіонала своєї справи Ви можете на сайті advokatlviv.com.

 
Коментарі (0)