ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВідтепер кияни можуть звертатися до «Центру комунального сервісу» незалежно від місця проживання

Відтепер кияни можуть звертатися до «Центру комунального сервісу» незалежно від місця проживання

Станом на сьогоднішній день у Києві функціонує 9 районних сервісних центрів, 2 загальноміських і 53 територіальних відділення.

Станом на сьогоднішній день у Києві функціонує 9 районних сервісних центрів, 2 загальноміських і 53 територіальних відділення.

Кияни можуть звернутися до будь-якого районного «Центру комунального сервісу» (ЦКС) незалежно від місця проживання та отримати повний перелік консультацій. Наразі сервісні центри працюють у кожному районі Києва. Крім того, для мешканців доступні 53 точки прийому споживачів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на заяву генеральної директорки «ЦКС» Катерини Саркісової.

«Якщо людина мешкає в Шевченківському районі, а працює у Солом’янському, то вона може прийти в той центр «ЦКС», який буде найближчим до неї, та поставити фахівцям питання щодо житлово-комунальних послуг, розрахунків, перерахунків, субсидій та соціальних міських програм тощо», – зазначає Катерина Саркісова.

Районні сервісні центри працюють із понеділка по п’ятницю з 08:00 до 20:00, у суботу з 09:00 до 16:00, без перерви на обід.

У кожному центрі «ЦКС» є можливість сплатити за всі види комунальних послуг готівкою або банківською карткою. Для зайнятих людей такий варіант найбільш зручний, бо немає потреби стояти в чергах у банківських установах. Завдяки спільному проекту з міською владою оплата Карткою киянина здійснюється без комісії.

Загалом, у Києві функціонує 9 районних сервісних центрів, 2 загальноміських і 53 територіальних відділення. Міські центри «ЦКС» чекають споживачів по вул. Кирпоноса, 10/8, графік роботи: з понеділка по четвер з 8:30 до 17:30, у п’ятницю з 8:30 до 16:15, обідня перерва з 13:00 до13:45; субота, неділя – вихідні. Міський центр на Кловському узвозі, 24 працює з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 18:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00; субота, неділя – вихідні.

Перелік районних сервісних центрів «ЦКС» та точок прийму споживачів можна знайти на офіційцному сайті комунального концерну.

 

 
Коментарі (0)