ГоловнаКоментаріПодіїВ.Гройсман:«Підвищення пенсій в Україні вже відбувається автоматично»

В.Гройсман:«Підвищення пенсій в Україні вже відбувається автоматично»

Підвищення пенсій в Україні вже відбувається автоматично - без маніпуляцій і виключно на основі законодавчих норм і можливостей бюджету
Підвищення пенсій в Україні вже відбувається автоматично - без маніпуляцій і виключно на основі законодавчих норм і можливостей бюджету, заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.
 
Як повідомляє «Урядовий портал», прем'єр нагадав, що в минулому році в результаті реформи пенсійної системи в Україні підвищили пенсії для понад 9 млн чоловік. У квітні поточного року підвищено пенсії військовим пенсіонерам. З 1 липня автоматично підвищуються пенсії для людей з невеликими нарахуваннями.
 
"Важливо, що підвищення пенсій відбувається автоматично. Без маніпуляцій. Будемо направляти ресурси бюджету, в тому числі і на соціальні питання», - сказав Володимир Гройсман.

У цьому контексті глава уряду нагадав, що наповненню бюджету сприяють ініціативи уряду щодо детінізації економіки, в тому числі ініціатива "Україна без контрабанди". 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
12 Липня 2018 p. 20:51
«У всьому світі діє правило - або пенсія, або зарплата, - пояснює міністр соціальної політики Андрій Рева ». --------------------------------------------------------------Це мабуть буде єдине розумне рішення уряду за весь час української незалежності.
Коля Пухов
08 Серпня 2018 p. 20:07
Інфляція - це коли друкар грошових знаків ( влада) збільшує масу не забезпечених майном держави грошей-папірців. Коротше кажучи, грабунок громадян владою. Зовні інфляція виражається у зростанні цін і зарплат, і не асоціюється у свідомості пересічних громадян як зазіхання на їх статки. А даремно...