ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Виробництво рідкого хлору відновлено» - Геннадій Зубко

«Виробництво рідкого хлору відновлено» - Геннадій Зубко

«Виробництво рідкого хлору відновлено. Паралельно йдуть поставки хлору з Румунії», - Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко
«Виробництво рідкого хлору відновлено. Паралельно йдуть поставки хлору з Румунії», це написав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на своїй сторінці у Фейсбуці.
 
За його словами, ще у 2015-2016 роках Укази Президента України Петра Порошенка, одним з яких було введено в дію рішення РНБО "Про Стратегію національної безпеки України", а іншим - рішення РНБО "Про удосконалення заходів забезпечення захисту об’єктів критичної інфраструктури" чітко встановили функції, повноваження та відповідальність у сфері захисту критичної інфраструктури. Ці питання стали основними при вирішенні ситуації з постачанням рідкого хлору.
 

«Продовжуємо працювати над інструментами, які унеможливлять будь-який вплив на системи забезпечення життєдіяльності. Сьогодні під час засідання комісії ДСНС було розглянуто питання відповідальності керівників органів місцевого самоврядування і керівників приватних та комунальних підприємств за ефективну і безперебійну роботу критичної інфраструктури. Також під головуванням Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана були прийняті рішення щодо зменшення негативних наслідків розгортання критичних сценаріїв», - наголосив Геннадій Зубко. 

 
Коментарі (0)