ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВитрати на водопостачання тимчасово окупованої Луганщини складають 230 млн грн

Витрати на водопостачання тимчасово окупованої Луганщини складають 230 млн грн

Загальна сума витрат на здійснення господарської діяльності КП “Попаснянський районний водоканал” за поставлену на тимчасово окуповану територію України воду за рік становить 230 млн грн
Загальна сума витрат на здійснення господарської діяльності КП “Попаснянський районний водоканал” за поставлену на тимчасово окуповану територію України воду за рік становить 230 млн грн, повідомляє прес-служба Луганської ОДА.
 
Загальна сума витрат на здійснення господарської діяльності КП “Попаснянський районний водоканал” за рік складає 242 млн грн, з них 230 млн грн — за поставлену на тимчасово окуповану територію України воду.
 
У відомстві зазначили, що Облдержадміністрація протягом 2015-2016 років виділяляли кошти на підтримку КП “Попаснянський районний водоканал” в обсязі 74,5 млн грн, але на сьогодні коштів з обласного бюджету для компенсації підприємству витрат за спожиту електричну енергію не вистачає.

Враховуючи надзвичайну ситуацію із забезпечення питною водою у регіоні, Міжнародний Комітет Червоного Хреста оплатив рахунки за електроенергію в розмірі 13,9 млн грн та планує оплатити залишок за листопад 2016 року. 

 
Коментарі (0)