ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВивезення сміття спровокувало війну між кримськими комунальниками

Вивезення сміття спровокувало війну між кримськими комунальниками

Ялтинське КП «Комбінат благоустрою» стягне гроші зі своїх алупкинських колег за вивезення сміття з Алупки у 2012 році через суд.

Як підкреслив начальник підприємства Олег Комаров, «третьою особою» в судовому розгляді виступить Алупкинська міськрада.

Він запевнив, що керівництво КП змушене вжити крайніх заходів. «Алупкинське керівництво обіцяло до кінця року перерахувати на рахунок «Комбінату благоустрою» 600 тис. грн, однак надіслана нам сума виявилася в п'ять разів меншою», - розповів Олег Комаров.

При цьому він уточнив, що загальна сума Алупкинського боргу перед підприємством становить близько 800 тис. грн, але «Комбінат благоустрою», розуміючи зимові проблеми бюджету курортного містечка, навіть погодився відстрочити отримання частини боргу на 2013 рік.

Олег Комаров заявив, що з боку очолюваного ним підприємства були вжиті всі можливі заходи для того, щоб не допустити судових розглядів.

«Однак до нас надійшла інформація, що в Алупці знову готуються приступити до реорганізації місцевого «Комбінату благоустрою», в результаті чого з нього почали виводитися основні засоби. І це фактично позбавить нас можливості повернути борги якщо не грошима, то хоча б майном» - пояснив він. - І в той же час ми самі через недоотримання коштів ходимо в боржниках перед Алуштинською полігоном ТПВ».

Олег Комаров нагадав, що складності у фінансових взаєминах з Алупкою біля ялтинського комунального підприємства почалися ще в 2010 році, коли заборгованість за вивезення сміття досягла більше 1 млн грн, і справа також доходила до подання позовної заяви до суду та опису майна Алупкинського «Комбінату благоустрою».

«Після зміни керівництва Алупки цей борг перед нами був погашений повністю, і у свій час нам навіть справно надходили поточні платежі на загальну суму 500 тис. грн з нарахованих за 2012 рік 1,3 млн грн, але потім ситуація знову загострилася» - розповів Олег Комаров, додавши, що свої зобов'язання з вивозу сміття ялтинське КП виконувало неухильно.

allcrimea

 
Коментарі (0)