ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВійськовослужбовці щодоби відвойовують заметені автошляхи

Військовослужбовці щодоби відвойовують заметені автошляхи

Протягом минулої доби силами та засобами Збройних сил України розчищено більше 650 кілометрів автомобільних шляхів на територіях, які постраждали від погодних умов.

Також евакуйовано  близько 30 цивільних автомобілів, обігріто та забезпечено харчуванням 116 чоловік у 10 пунктах обігріву.

Про це «Україні Коммунальній» повідомили в пресс-службі Міністерства оборони.

Протягом 18 грудня 2012 року від Збройних сил України до ліквідації наслідків погіршення погодних умов на території 10 областей було залучено 264 військовослужбовців, 63 одиниці військової техніки. У резерві перебувало 234 особи та 35 одиниць техніки.

Станом на 11:00 19 грудня 2012 року понад 450 військовослужбовців Збройних сил та 55 одиниць військової техніки продовжують надавати посилену допомогу органам місцевої влади майже по всій території України.

Нагадуємо, що силами та засобами ЗСУ розгорнуто 10 пунктів обігріву населення: по чотири облаштовано у населених пунктах Ясинівка Бродівського району та Ожидів Буського району Львівської області. По одному пункту обігріву діють у селищі Суходоли Бродівського району Львівської області та у місті Волочиськ Хмельницької області.

Крім того, в населених пунктах Броди та Ожидів розгорнуті пункти дозаправки техніки.

 
Коментарі (0)