ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВлада Сімферополя взялася за ліфти

Влада Сімферополя взялася за ліфти

На капітальний ремонт шести ліфтів у вашому будинку ми виділили з міського бюджету 460 тисяч гривень.

Сімферопольський міський голова Віктор Агєєв перевірив якість капітального ремонту ліфтів у будинку номер 16 по вулиці Лермонтова. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міськради. 

«Тут ми відремонтували ліфти у всіх 6 під'їздах дев'ятиповерхового будинку, - доповів меру кримської столиці начальник ЖЕО Київського району Олег Кузьмін. - Повністю замінені старі кабіни ліфтів на сучасні і антивандальні, капітально відремонтовані силові агрегати та інше обладнання. У такому обсязі ремонт цих ліфтів не проводився 34 роки, з моменту введення їх в експлуатацію». 

У свою чергу міський голова, спілкуючись з жителями цієї багатоповерхівки, зазначив, що в комунальній власності сьогодні знаходиться понад тисяча ліфтів. Приблизно стільки ж ліфтів встановлено у відомчих та кооперативних будинках, гуртожитках. І значна їх кількість давно відслужило призначені терміни. 

«На капітальний ремонт 6 ліфтів у вашому будинку ми виділили з міського бюджету 460 тисяч гривень, - звернув увагу мешканців Віктор Агєєв. - А щоб привести в порядок всі ліфти в місті необхідно майже понад 50 мільйонів гривень. Якщо врахувати, що цього не робилося впродовж десятиліть, то зробити це за два минулі роки просто неможливо». 

Однак, місто з наростаючою динамікою передбачає кошти на утримання в безпеці ліфтового господарства будівель комунальної власності. 

«У цьому році на ці цілі ми виділили понад 3 мільйони, - сказав Віктор Агєєв, - в наступному плануємо збільшити суму». 

«Міська влада знаходиться в постійному діалозі з сімферопольцями і завжди відкрита для конструктивних пропозицій і підказок з боку громадян, - акцентував мер. - Врахуємо побажання мешканців цього будинку по реконструкції системи опалення в панельних будинках такої серії. Ми вже розробляємо програму по утепленню в них фасадів і мають намір почати ці роботи саме в житловому масиві вулиці Лермонтова, де таких дев'ятиповерхівок багато».

 
Коментарі (0)