ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВлада Сімферополя заманила китайських інвесторів

Влада Сімферополя заманила китайських інвесторів

Китайські інвестори готові взяти участь в реалізації інвестиційних проектів реконструкції Міжнародного аеропорту «Сімферополь».

Китайські інвестори готові взяти участь в реалізації інвестиційних проектів реконструкції Міжнародного аеропорту «Сімферополь» і Ялтинського морського торгового порту, вартість проектів складе близько 500 млн дол. Про це повідомляє інформаційне управління Ради Міністрів Криму.

«Шанхайська будівельна компанія і китайська суднобудівна компанія офіційно підтвердили готовність участі в проекті з реконструкції аеропорту «Сімферополь» і Ялтинського морпорту», - повідомив радник голови Ради міністрів Криму Олексій Стародубов.

За його даними, найближчим часом британська компанія INVESTCAP надасть Раді міністрів Криму ефективну модель державно-приватного партнерства, що дозволить залучити гроші інвесторів і якісно управляти реалізацією зазначених проектів. «Це інноваційна модель, аналогів якій в Україні немає», - зазначив Олексій Стародубов.

Нагадаємо, в листопаді 2011 року в рамках II Міжнародного Чорноморського економічного форуму Агентство регіонального розвитку АР Крим і британська компанія INVESTCAP підписали меморандум про реалізацію інвестиційних проектів з реконструкції міжнародного аеропорту «Сімферополь» і будівництва комплексу «Порт «Ялта».

 
Коментарі (0)