ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГВлада сподівається на розвиток громадського транспорту за рахунок ЄБРР

Влада сподівається на розвиток громадського транспорту за рахунок ЄБРР

Президент заявив, що очікує від ЄБРР розширення портфеля проектів. Зокрема, Головнокомандуючий наголосив на необхідності розвитку громадського транспорту, комунальної інфраструктури та енергетики

Україна очікує на розширення портфеля Європейського банку реконструкції та розвитку для розвитку громадського транспорту та комунальної інфраструктури. Про це в ході зустрічі із Президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті, заявив Президент Петро Порошенко, передає прес-служба Гаранта.

Поміж тим, пан Порошенко також підкреслив, що розширення проектів для співпраці необхідно також і для розвитку вітчизняної енергетики.

«Ми очікуємо розширення портфеля проектів ЄБРР для розвитку громадського транспорту, енергетики та комунальної інфраструктури», – підкреслив Петро Порошенко.

В свою чергу, Сума Чакрабарті запевнив, що ЄБРР і надалі залишатиметься надійним партером України у проведенні реформ, зокрема в енергетичному секторі, в банківській системі, боротьбі з корупцією.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, регіонам пообіцяли мільярди на модернізацію інфраструктури. Зокрема, в рамках Держбюджету-2016 населені пункти отримають гроші на розвиток інфраструктури та вирішення комунальних питань.

 
Коментарі (0)