ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВлада Знам’янки змінюватиме естетичний вигляд міста

Влада Знам’янки змінюватиме естетичний вигляд міста

У міськвиконкомі створено штаб по проведенню суботників з благоустрою міста.

20 березня  у залі засідань міськвиконкому відбулася нарада керівників підприємств, установ та організацій міста.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі  Знам’янської міськради.

Міський голова підписав розпорядження від 15 березня 2012 року №44 «Про проведення щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля» та від 15 березня 2012 року №45 «Про проведення загальноміського суботника з благоустрою міста», із якими ознайомив учасників наради.

Щорічна всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля» буде проведена з 31 березня по 21 травня поточного року. Відповідно до даного розпорядження затверджено перелік основних об`єктів та виконавців робіт по приведенню в належний санітарний та естетичний стан міста.

Керівникам підприємств, установ і організацій всіх форм власності доручено забезпечити визначення реальних обсягів робіт для виконання при проведенні заходів з поліпшення благоустрою та санітарного стану міста; участь максимальної кількості учасників зазначених заходів; наявність транспорту для вивезення сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

У міськвиконкомі створено штаб по проведенню суботників з благоустрою міста. Проведення суботників заплановано на планується 31 березня та 7 квітня поточного року.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)