ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВласники МАФів платитимуть за відходи

Власники МАФів платитимуть за відходи

До прийняття цього рішення близько 90% власників МАФів не сплачували за вивезення утворюваних відходів, які потрапляли до контейнерів, розміщених у житловій забудові.

Відтепер власники малих архітектурних форм сплачуватимуть за утворювані відходи. Так, упродовж тижня фахівці комунального підприємства «Київкомунсервіс» уклали з підприємцями понад 200 договорів на вивезення побутових відходів.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Нагадаємо, що у січні поточного року депутати Київради прийняли рішення «Про деякі питання здійснення підприємницької діяльності в тимчасових спорудах». Відповідне рішення зобов’язує власників тимчасових споруд (малих архітектурних форм) укладати договори на вивезення побутових відходів.

До прийняття цього рішення близько 90% власників МАФів не сплачували за вивезення утворюваних відходів, які потрапляли до контейнерів, розміщених  у житловій забудові.

«Ми вдячні підприємцям, які сумлінно поставилися до нововведення. З одного боку це зменшить навантаження на пересічних киян, з іншого – це є наступним кроком міської влади, спрямованим на упорядкування системи поводження з відходами у столиці», – заявив директор комунального підприємства «Київкомунсервіс» Сергій Мельник.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)