ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВінничанам радять готуватися до безводдя

Вінничанам радять готуватися до безводдя

В зв’язку з плановими ремонтними роботами мереж у більшій частині Вінниці не буде води. Її вимкнуть мешканцям міста на добу. У «Вінницяоблводоконалі» радять запасатися водою.

Завтра ввечері КП «Вінницяоблводоканал» розпочне планові роботи з ремонту мереж водопостачання та насосних станцій. В зв’язку з цим, протягом доби буде відключено водопостачання у багатьох мікрорайонах міста. Тому вінничанам варто запастись на цей час мінімальним об’ємом води. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Вінницької міськради.

«З 23 години 24 червня КП «Вінницяоблводоконал» розпочинає планові ремонтні роботи. Тому на час проведення робіт буде припинено подачу води у Центральній частині міста по вулицям Пирогова, Соборна, Червоних партизанів, Хмельницьке шосе, Лесі Українки, а також у мікрорайонах «Поділля», «Вишенька»,  «Слов’янка», «Корея», «Сабарів», Свердловський масив. Також води не буде в  селищі міського типу Стрижавка, селах Зарванці, Пирогово, Агрономічне», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, водопостачання поновлять через добу – о 22:25 червня. КП «Вінницяоблводоконал» просить вибачення за тимчасові незручності та радить вінничанам завчасно запастись водою для господарчих потреб.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», над Донецькою областю «нависло» безводдя. Постійні атаки силовиків не дають комунальникам провести ремонтні роботи на водоводі насосної станції каналу. Через це жителі Краматорська змушені збирати дощову воду з зливостоків.
 
Коментарі (0)