ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВінничани готують місто до зими

Вінничани готують місто до зими

У Вінниці в сезон прибирання міста більше 300 працівників вивезли 100 куб. м. палого листя, 29 куб. м. сміття та п’ять тракторних причепів сухого гілля з дерев.

19 жовтня стартував сезон очищення території міста від палого листя та сміття перед настанням осінньо-зимових холодів. Цього дня на прибирання зелених зон та міських парків вийшло 300 працівників виконавчих органів міської ради. А також прибирати території біля своїх будівель вийшли працівники закладів культури, освіти, охорони здоров’я та торгівлі. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради. 

Восени та навесні у Вінниці проводяться дні санітарної очистки території міста. З граблями на очистку міста від сміття та листя вийшло три сотні працівників усіх департаментів та відділів міської ради. Загалом було зібрано та вивезено біля 100 м3 палого листя, 29 м3 сміття та п’ять тракторних причепів сухого гілля з дерев. У вивезенні непотребу було задіяно 4 сміттєвози, та ще кілька одиниць техніки.

Однак, ще залишилась чимала територія, яка потребує прибирання. Наступної п’ятниці за сприятливих погодній умов прибирання продовжиться. Очищення міста триватиме протягом двох тижнів. Усі організації, підприємства та установи за цей час повинні привести у належний стан прилеглу територію, а мешканці приватного сектору – прибрати листя та сміття біля своїх парканів.

 
Коментарі (0)