ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВінниччина активно розвиває ЖКГ

Вінниччина активно розвиває ЖКГ

На Вінниччині реалізується регіональна інвестиційна програма розвитку житлово-комунального господарства

За словами заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Барецького, у червні поточного року у Вінницькій області розпочато реалізацію пілотного проекту з формування та впровадження місцевих інвестиційних програм розвитку ЖКГ районів та міст області на 2012-2015 роки на засадах державно-приватного партнерства.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Вінницької ОДА.

В рамках проекту, створено групи управління проектами з розробки та впровадження регіональної інвестиційної програми розвитку ЖКГ малих міст та населених пунктів окремих районів області на 2012-2015 роки, як постійно діючий консультативно-дорадчий орган облдержадміністрації.

Фахівцями облдержадміністрації відібрано 87 проектні пропозиції щодо залучення інвестицій у розвиток житлово-комунального господарства малих міст і населених пунктів Жмеринського, Барського, Літинського та Тиврівського районів на 2012-2015 роки.

За словами одного з керівників програми, область вийшла на заключний етап, також було наголошено, що до 20 жовтня необхідно підготувати весь пакет документів для представлення його на розгляд уряду.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації початок фінансування у поточному році відбудеться за рахунок коштів одного з благодійних фондів, для визначених 11 пріоритетних проектних пропозицій у розмірі 10% від їх вартості. Заплановано, що загальна сума першого траншу для 86 відібраних проектних пропозицій становитиме 130 млн грн. 

 
Коментарі (0)