ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоВінниччина збільшила обсяги введення в експлуатацію житла

Вінниччина збільшила обсяги введення в експлуатацію житла

За січень–вересень поточного року забудовниками області прийнято в експлуатацію понад 262 тис. кв. м загальної площі житла, що на 30,7% більше, ніж за відповідний період минулого року

Слід зазначити, що майже 202 тис. кв. м, а це 77% загального обсягу житла введено в експлуатацію в одноквартирних будинках.

Обсяги прийнятого в експлуатацію житла у міських поселеннях порівняно з січнем-вереснем минулого року збільшились на 25%, у сільській місцевості на 41%. Частка Вінницької області у загальнодержавному введенні житла становить майже 4%. За цим показником Вінниччина посіла 7 місце серед регіонів України.

За січень–вересень нинішнього року обсяги прийнятого в експлуатацію житла зросли у 29 регіонах області. Найвищі показники прийнятого в експлуатацію житла у Оратівському районі, Погребищенському, Мурованокуриловецькому та Ямпільському районах.

По області найбільше житла, а це майже 35% збудовано у обласному центрі. Ще у 6 регіонах області прийнято в експлуатацію 38% загальн­ого обсягу житла.

У розрахунку на 10 тис. населення обсяги прийнятого в експлуатацію житла в середньому по області становили 1608 кв. м загальної площі.

Джерело: Вінниця.info

 
Коментарі (0)