ГоловнаНовини ЖКГТранспортВінницькі дороги обіцяють відремонтувати задля безпеки

Вінницькі дороги обіцяють відремонтувати задля безпеки

Вінниці цього року обіцяють провести ремонт дорожнього покриття на п’яти міських перехрестях. У міськраді наголошують, що також підвищить рівень безпеки як для водіїв, так і для пішоходів.

У Вінниці у цьому році планують провести ремонт п’яти перехресть. Паро це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Зазначається, що це дозволить підвищити безпеку руху як для автомобілістів, так і для пішоходів.

Наймасштабнішими будуть роботи на перехресті біля музею-садиби М.Пирогова. На перетині вулиць Київська і С.Зулінського (Тарногродського) планується облаштувати радіусне коло. Також розширення проїжджої частини відбудеться на перехресті вулиць В.Чорновола – Громова та вул. Замостянська (50-річчя Перемоги) – просп. Коцюбинського (зі сторони РАГСУ). На Немирівському шосе, де дороги розходяться на старий аеропорт, Вінницькі хутори і ТОВ «Барлінекінвест», планується впорядкування руху автотранспорту з влаштуванням світлофорних об’єктів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, львівські будинки чекає масштабний ремонт та реставрація. На ці цілі планують направити більше 30 млн грн. З них, більше 11 млн грн. підуть на забезпечення житлом окремих категорій населення.

 
Коментарі (0)