ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події«Вода Донбасу» повідомляє про поранення п'яти співробітників ДФС у результаті обстрілу

«Вода Донбасу» повідомляє про поранення п'яти співробітників ДФС у результаті обстрілу

Під обстріл потрапив автобус, що перевозив змінний персонал Донецької фільтрувальної станції.

Під обстріл потрапив автобус, що перевозив змінний персонал Донецької фільтрувальної станції. 

П'ятеро співробітників Донецької фільтрувальної станції поранені в результаті обстрілу автобуса, який їх перевозив, у вівторок.

Про це йдеться в повідомленні  "Інтерфакс-України" з посиланням на комунальне підприємство "Вода Донбасу".

"О 15.40 потрапив під обстріл автобус, що перевозив змінний персонал Донецької фільтрувальної станції. П'ятеро співробітників компанії поранені, один з них у важкому стані", - повідомляється на офіційному сайті підприємства.

Сайт "Громадське" повідомляє з посиланням на в.о. директора КП "Вода Донбасу" Олександра Євдокимова, що поранені перебувають у лікарні м. Ясинувата, у них кульові поранення, їм надають допомогу.

"Зараз приймаємо рішення, як забрати нічну зміну, яка наразі на ДФС, але, швидше за все, вони до ранку будуть там", - розповів він.

А.Євдокімов сказав, що, можливо, 18 квітня станцію закриють взагалі.

КП "Вода Донбасу" базується в непідконтрольних українському уряду м. Донецьку, а основні потужності компанії також на непідконтрольній території.

Нагадаємо, на початку березня у результаті прориву водоводу припинилося водопостачання до окупованих бойовиками Докучаєвська, Оленівка та прилеглих селищ на Донеччині.

Дещо раніше, у результаті бойових дій на Донецькій фільтрувальної станції сталося коротке замикання, через що мешканці Донбасу тимчасово залишилися без води.

 

 
Коментарі (0)