ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВодозабезпечення Донецької області знаходиться під загрозою

Водозабезпечення Донецької області знаходиться під загрозою

У Донецькій області обстріли пошкодили єдиний трубопровід каналу Сіверський Донець-Донбас. Через це деякі населені пункти регіону можуть залишитися без водопостачання. Під загрозою знаходиться Авдіївка, частково Донецьк і Ясинувата.

Сьогодні вночі Горлівка (Донецька область) зазнала сильного обстрілу. В результаті був пошкоджений єдиний трубопровід каналу Сіверський Донець-Донбас. Під загрозою зупинка Донецької, Великоанадольської та Червоноармійської фільтрувальних станцій, від яких здійснюється водопостачання міст: Авдіївка, частково Донецьк і Ясинувата, Волноваха, Вугледар, Докучаєвськ, Добропілля, Димитров, Селидове, Українськ, та прилеглих селищ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Вода Донбасу».

Крім того снаряди потрапили на територію Горлівської фільтрувальної станції №2, у результаті чого станція повністю знеструмлена - була пошкоджена лінія електропередачі та розподільчий пристрій. Без води Горлівка і Дзержинськ.
 
«Зараз подача води може бути припинена повністю. Необхідна умова стабілізації ситуації з водопостачанням — припинення бойових дій для надання можливості ремонтним бригадам відновити єдине джерело водопостачання регіону», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Німеччина фінансово допоможе Україні у створенні соціальної інфраструктури в модульних містечках для переселенців з Криму і Донбасу.
 
Коментарі (0)