ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВоду в Крим не планують подавати до деокупації півострова

Воду в Крим не планують подавати до деокупації півострова

Київ не планує відновлювати подачу дніпровської води в Крим до деокупації півострова. Про це заявила заступник постійного представника президента України в АРК Таміла Ташева
Київ не планує відновлювати подачу дніпровської води в Крим до деокупації півострова. Про це заявила заступник постійного представника президента України в АРК Таміла Ташева в ефірі Радіо Крим.Реалії.
 
"Президент навіть кілька днів тому говорив, що воду в Крим не планують подавати, позиція держави не змінилася. На різних рівнях обговорюється питання водопостачання, однак, хочемо сказати, що у держави Україна є чітка позиція, яку в тому числі озвучив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, що вся відповідальність за те, що відбувається в Криму лежить на стороні-окупанті. Відповідно, Росія повинна забезпечити цивільне населення усіма потрібними ресурсами. Нічого поки не змінилося і позиція одна - ніякої води до деокупації", - сказала Ташева.
 
Нагадаємо, голова делегації України в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук раніше заявив, що воду в анексувати Крим можна дати в разі гуманітарної катастрофи.
 
Пізніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що Кравчук не є парламентарієм, щоб вирішувати питання запуску води в окупований Крим. Поки нічого не планують запускати.
 

Також повідомлялось, що відновити виплату пенсій в ОРДЛО неможливо, оскільки немає ніякої інформації про пенсіонерів, відсутні їх пенсійні справи, а території знаходяться під контролем у бойовиків. 

 
Коментарі (0)