Волинь порахувала тепло

На Волині в повному обсязі виконали завдання з оснащення підприємств комунальної теплоенергетики засобами обліку фактичного відпуску теплової енергії

На Волині в повному обсязі виконали завдання з оснащення підприємств комунальної теплоенергетики засобами обліку фактичного відпуску теплової енергії.

Про це відзвітували у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Окрім Волині, успішно із поставленими урядом країни завданням, впорались Вінницька, Кіровоградська, Одеська, Рівненська, Дніпропетровська та Харківська області. У цих регіонах забезпечено 100% оснащення.

Але загалом, станом на 1 січня 2012 року, середній показник по країні оснащення джерел теплової енергії склав 72,2%, що свідчить про недостатню роботу у цьому напрямку. Незважаючи на неодноразові урядові доручення щодо повного оснащення всіх джерел відпуску теплової енергії приладами обліку, у деяких регіонах досі не облаштовано навіть половини теплогенеруючих об’єктів.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)