ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняВолиняни попіклувалися про утримання комунальних доріг

Волиняни попіклувалися про утримання комунальних доріг

Волинська область увійшла в трійку лідерів щодо будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг комунальної власності. На досягнутому, за словами місцевої влади, зупинятися не збираються.

За підсумками минулого року, Волинь - в числі лідерів держави щодо будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг комунальної власності. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

За словами голови облдержадміністрації Олександра Башкаленко, торік, виконали 76% від запланованого в регіоні. А це – третя позиція в Україні після Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

Як повідомив посадовець, минулоріч з бюджетів усіх рівнів на комунальні дороги спрямовано понад 114 млн грн. З них понад 88 млн грн – державна субвенція. За ці кошти відремонтували 212 км дорожнього полотна комунальної власності.

«Будівництво та реконструкція дорожньої інфраструктури продовжимо. Через наш регіон пролягають найкоротші шляхи до Європейського союзу, тому й стан доріг має бути належним. Так само, ремонтуватимемо і комунальні дороги», - наголосив голова облдержадміністрації.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укравтодор» планує запровадити геоінформаційну систему управління станом доріг у всіх регіонах країни. Всі необхідні передумови для цього створено.

 
Коментарі (0)