ГоловнаНовини ЖКГТранспортВулиці Харкова частково закрили для руху транспорту

Вулиці Харкова частково закрили для руху транспорту

У Харкові відсьогодні заборонено рух транспорту по кількох вулицях міста. Обмеження на проїзд введено у зв’язку з підготовкою та святкуванням новорічних свят, а також реконструкцією водопровідної мережі.

У Харкові обмежено рух транспорту по пл. Свободи - на ділянці від перехрестя вул. Сумська - вул. Іванова до Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Рух обмежується у зв'язку з підготовкою та святкуванням зустрічі Нового року і різдвяних свят, а також проведенням монтажних робіт, пов'язаних з установленням новорічних об'єктів на пл. Свободи. Заборона на проїзд  буде діяти до закінчення новорічних свят», - інформують у міськраді.

Зазначається, рух транспорту організовано по правій стороні пл. Свободи - від вул. Сумської до вул. Трінклера.

Окрім того, з 8 по 31 грудня частково обмежено авторух по пл. Павловській - на ділянці від пл. Пролетарської до пров. Банного.

Заборону введено у зв’язку з реконструкцією водопровідної мережі на цій ділянці пл. Павлівської.

На час проведення робіт тролейбуси №11 та 27 об'їжджатимуть площу наступним чином: Купецький міст - Соборний узвіз - вул. Університетська - пров. Спартаківський - пл. Конституції - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна і далі за маршрутом в депо №2.

Нагадаємо, у Харкові заборонено рух транспорту по пр. Московському. Обмеження на проїзд введено у зв’язку з виконанням робіт з капітального ремонту трамвайних колій та ремонтом шляхопроводу по пр. Льва Ландау.

 
Коментарі (0)