ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВулиці Києва «одягаються» в новий асфальт

Вулиці Києва «одягаються» в новий асфальт

Комунальники ремонтують дорожнє покриття столиці. Наразі виконані роботи на бульварі Приймаченко та вулицях Стуса та Наумова. На черзі – капітальний ремонт ще 16 об’єктів.

Бригади «Київавтодору» відремонтували 6 524 кв. м. бул. Приймаченко та продовжують ремонт вул. Стуса і Наумова. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Загалому 2014 році в разі забезпечення фінансуванням заплановано виконати капітальний ремонт 16 об’єктів. А саме: вул. Народна, Амурська, Празька, Леніна, Бориспільська, Оноре де Бальзака, Віскозна та інші.
 
Також у поточному році планують капітально відремонтувати мостові та гідротехнічні споруди: автопроїзди мосту Метро через Русанівську протоку, насосну станцію «Зеніт», Прозорівський колектор, колектор на перетині просп. Порика – просп. Правди тощо.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Україні має належно працювати державна система контролю якості виконаних ремонтних робіт на дорогах. Лише у цьому випадку, на думку експертів, автошляхи стануть кращими.
 
Коментарі (0)