ГоловнаНовини ЖКГПодіїВведення спецрахунків загрожує колапсом діяльності водоканалів

Введення спецрахунків загрожує колапсом діяльності водоканалів

Прийняття законопроекту №1538, яким передбачається введення для підприємств ВКГ України поточних рахунків із спеціальним режимом використання, може призвести до повного колапсу в господарській діяльності зазначених підприємств.

ІА «Україна Комунальна» запрошує на прес-конференцію провідних підприємств водо-каналізаційного господарства України «Введення спецрахунків – шлях до соціальної катастрофи».

Захід відбудеться 14 січня о 15:00 у залі Прес-центру «Укрінформу» за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.
 
У ході прес-конференції розглядатиметься вплив прийняття Проекту Закону №1538 «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення розрахунків за енергоносії, а також для погашення позик, отриманих від міжнародних фінансових організацій» на підприємства водо-каналізаційного господарства України та його негативні наслідки - аж до повного колапсу в господарській діяльності зазначених підприємств.
 
Зауважимо, урядовим законопроектом №1538 пропонується введення для суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення поточних рахунків із спеціальним режимом використання, призначених для зарахування коштів, які вносяться споживачами послуг з централізованого водопостачання та водовідведення. Цей законодавчий документ прогнозовано розглядатиметься на пленарному засіданні Верховної Ради України 15 січня поточного року.
 
До слова запрошені: 
 
Бабій Ольга Андріївна, директор ТОВ «Білоцерковвода»
Корінько Іван Васильович, директор КП «Харьківводоканал»
Саєвич Микола Броніславович, генеральний директор КП «Івано-Франківськводоекотехпром»
Сагач Анатолій Григорович, директор КП «Міськводоканал»
Романюк Олександр Миколайович, директор Асоціації «Укрводоканалекологія» 
Шкінь Олександр Михайлович, директор КП «Чернігіводоканал».
 
 
 
Контактна інформація: +38 (044) 486-60-68, е-mail: news@jkg-portal.com.ua (акредитація ЗМІ до 12:00 14 січня)  
 
Коментарі (3)
Sergiy0
14 Січня 2015 p. 10:43
А чому цікаво до слова не запрошені представники споживачів Житлові організації та автори законопроекту? Дуже схоже на міждусобойчик, щоб не сказати гірше в святковий день..
ІА «Україна Комунальна»2
14 Січня 2015 p. 11:06
Пане Сергію, міждусобойчик - це спочатку провели, а потім видали результат. Ми ж провели попереднє анонсування. Чекаємо Вас перед монітором під час онлайн трансляції, а краще, як що є змога, приходьте особисто о 15:00 Прес-центр «Укрінформу» за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16. Акредитовуватись не треба, Ви вже внесені в спискок гостей. Гарного святкового дня.
Sergiy1
14 Січня 2015 p. 11:29
Дякую за запрошення! Буду обовязково.