ГоловнаПослугиЕнергозбереження​​​​​​​Як захищають утеплення на будинках за допомогою штукатурки

​​​​​​​Як захищають утеплення на будинках за допомогою штукатурки

Для завершальних робіт з утеплення використовують різноманітні поверхні і та спеціальні фарбуючі і штукатурні суспензії

Для завершальних робіт з утеплення використовують різноманітні поверхні і та спеціальні фарбуючі і штукатурні суспензії. Їх називають декоративними штукатурами баранек або фасадними штукатурками. Як ними облицювати будинок, щоб він виглядав красиво, а також щоб поверхня забезпечувала потрібний шар захисту В магазині Колір Буд є різноманітні матеріали для утеплення фасадів по ціні яка задовільнить як професійного будівельника, так і того, хто потребує лише косметичних ремонтно-будівельних робіт і намагається виконати їх самостійно.

Купити матеріали для утеплення фасаду у асортименті, включно з армуючими сітками, ґрунтовками та сумішшю, що має клейку, заповнюючу основу можна в онлайн-магазині колір Буд.

Фасадні штукатурки

Вони чи не найміцніші і мають різний колір і фактуру. Виконують водовідштовхувальну функцію і разом з тим мають зробити поверхню стін яскравими та міцними. Мають високі естетичні властивості. Тобто після їх нанесення, фарбування не передбачено. Фасадні суміші можуть мати силіконове наповнення або силікатно-силіконове. 

Дрібнозернисті суміші з діаметром частинок від 1 мм вважаються одним з кращих, тому що вони надзвичайно міцні та дуже ретельно вкривають захисним шаром поверхню утеплюючих плит.

Звичайні ґрунтовки та з кварцевим наповнювачем

Це перший шар покриття після встановлення синтетичного утеплювача. Головне завдання таких ґрунтовок – створити ідеальні умови для нанесення шару остаточного покриття, зокрема фасадних видів штукатурко. Використання таких грунтовок дозволяє потім скоротити витрати і застосувати із максимальною ефективністю захисні шари фасадної штукатурки:

  • із синтетичної смоли;
  • на основі силіконової смоли;
  • з тонкої дрібнодисперсійної силікатної штукатурки;
  • з мінеральних (природних) наповнювачів для фасадного штукатурних робіт.

Застосування ґрунтовок поліпшує якість вирівнювання та його міцність, а також економить на застосуванні завершальних видів штукатурок.

Грунтовки із кварцевим піском після висихання утворюють тонкий шар поверхні із підвищеними властивостями міцності та зчеплення. Якщо покласти зверху такого ґрунтування завершальну штукатурку, її не потрібно буде потім підсилювати захистом чи використовувати додаткові шари. Підвищена міцність зовнішнього шару штукатурки необхідна тоді, коли поверхня стін відкрита вітру та доступу вологи. Тобто ця частина поверхні будинку чи споруди має вихід на вулицю та не має жодного додаткового захисту: поруч розташовані зелені насадження, стіни інших будинків чи розташоване поруч огородження – паркан, захисна смуга.

Утеплення фасаду будинку потребує завершальних робіт, які виконуються саме для захисту стін від проникнення вологи, руйнівних дій ультрафіолетових сонячних променів. Яскраві кольори та стійкість штукатурок дозволяють виконати головну їх місію – захистити міцним надійним шаром плити, що утеплюють та створити якісний температурний режим будинку.

 
 
Коментарі (0)