ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЗ держбюджету витрушують останнє на ремонт львівських доріг

З держбюджету витрушують останнє на ремонт львівських доріг

На ремонт доріг на Львівщині виділено майже 140 млн грн

Львівська обласна державна адміністрація під час наради з головами РДА та міськими головами міст обласного значення визначила основні напрямки щодо освоєння коштів  державного та обласного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг комунальної власності та загального користування.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Під час наради заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністарції Іван Груник наголосив, що відповідно до  Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» визначено обсяг фінансових ресурсів, який спрямовується з держбюджету місцевим бюджетам Львівської області на будівництво, реконструкцію і утримання комунальних доріг в обсязі 137,6 млн грн., з них безпосередньо до бюджетів міст обласного значення і районних бюджетів – 99,3 млн грн. та обласного бюджету – 37,7 млн грн.

Станом на 2 жовтня фактично перераховано субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам Львівській області з 99,3 млн грн. – 71,4 млн грн. Касові видатки складають 52,2 млн грн, або 73%. Найбільш ефективне використання коштів спостерігається у Золочівському, Кам’янсько-Бузькому районах, у містах обласного значення – Львів, Борислав, Моршин, Новий Розділ, Трускавець, Червоноград.      

Заступник голови-керівник апарату, підсумовуючи нараду, дав доручення головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення, в яких освоєння коштів відбувається несвоєчасно, вжити конкретних заходів щодо ремонту доріг, оформлення актів за виконані роботи, їх реєстрації в державному казначействі для проведення подальших проплат.

Нагадаємо, протягом поточного року на дорогах загального користування у Львівській області за рахунок коштів державного бюджету виконано робіт на 720,5 млн грн.

 
Коментарі (0)