ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ Харкова до Краснограду тепер можна дістатися без пересадок

З Харкова до Краснограду тепер можна дістатися без пересадок

Південна залізниця 5 травня відновила пряме сполучення на електричній тязі між станціями Харків-Пасажирський та Красноград

Південна залізниця 5 травня відновила пряме сполучення на електричній тязі між станціями Харків-Пасажирський та Красноград.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Як зазначається у повідомленні, понад 8 місяців, з 19 серпня 2011 року, у зв'язку з масштабною реконструкцією станції Красноград, а також всієї ділянки Полтава-Красноград-Лозова, електропоїзди з Харкова доїжджали тільки до станції Власівка. Тут пасажири пересідали в дизель-поїзд, який доставляв їх у Красноград (відповідно, у зворотному напрямку пасажири спочатку сідали в дизель-поїзд, а потім пересідали в електричку). Крім того, частина електропоїздів була скасована взагалі.

Після закінчення відповідних робіт з модернізації станції Красноград 5 травня о 5:00 подано високу напругу 3,3 кіловольта постійного струму в контактну мережу перегону Нововербівка-Красноград. Це дозволило відновити рух поїздів на електротязі на напрямку Харків-Красноград в повному обсязі. І вже о 8:18 ранку від Південного вокзалу Харкова в райцентр вирушив перший прямий електропоїзд, який прибув до Краснограду об 11:03.

На привокзальній площі відбулися урочистості, присвячені відкриттю після реконструкції станції Красноград та відновленню руху електропоїздів на ділянці Харків-Красноград.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)