ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗ початку року в Харкові замінено 2,5 км внутрішньобудинкових мереж холодного водопостачання

З початку року в Харкові замінено 2,5 км внутрішньобудинкових мереж холодного водопостачання

У Холодногірському районі Харкова протягом цього року було замінено близько 2,5 км внутрішньобудинкових мереж холодного водопостачання, водовідведення та зливової каналізації

У Холодногірському районі Харкова протягом цього року було замінено близько 2,5 км внутрішньобудинкових мереж холодного водопостачання, водовідведення та зливової каналізації, повідомляє прес-служба ТД «Євротрубпласт».

Фахівці КП «Харківводоканал» оновили внутрішньобудинкові мережі холодного водопостачання в житловому будинку по вулиці Іллінській, 63. Раніше в цьому будинку була проведена повна заміна водовідведення та зливової каналізації, а зараз стартувала перекладка 250 м труб холодного водопостачання.
 
«Від жителів цього будинку було багато звернень з приводу протікання труб в підвалі. Щоб мінімізувати терміни відключення холодної води, фахівці водоканалу проклали нові поліетиленові труби паралельно діючої старої трубі. Водопостачання в будинку було відсутнє тільки протягом одного дня, поки тривало перепідключення діючих стояків до нового ПЕ трубопроводу», - розповів начальник управління внутрішньобудинкових мереж Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.
 
Також він зазначив, що завдяки установці в будинках пластикових труб термін експлуатації мережі істотно збільшується, а аварійні ситуації зводяться до мінімуму.
 
За його інформацією, всього за поточний рік КП «Харківводоканал» скоїв поточний ремонт внутрішньобудинкових систем холодного водопостачання, водовідведення та зливової каналізації на 620 об'єктах, де замінили 44 км трубопроводів. До кінця року планується провести роботи ще на 235 об'єктах і замінити близько 16 км трубопроводів.
 
 
Харківський регіональний структурний підрозділ ТД «Євротрубпласт» вже більше десяти років є постійним постачальником полімерної трубної продукції для водопостачання і каналізації «Харьковводоканалу». Не стала винятком постачання поліетиленових водопровідних труб і для внутрішньобудинкових систем міста. На цих об'єктах буди використані труби виробництва Рубіжанський і Калуського трубних заводів в діапазоні діаметрів від 20 мм до 110 мм ПЕ 100 SDR 17. З огляду на масштабність і системність цієї реконструкції, загальна протяжність поставлених труб становить не один десяток кілометрів.
 
Коментарі (0)