ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗ понеділка в Україні прогнозується погіршення погодних умов

З понеділка в Україні прогнозується погіршення погодних умов

З понеділка в Україні прогнозуємо погіршення погодних умов - вночі дощ з переходом у сніг, у Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях сильний сніг, вдень невеликий сніг, подекуди хуртовини, на дорогах ожеледиця
З понеділка в Україні прогнозуємо погіршення погодних умов - вночі дощ з переходом у сніг, у Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях сильний сніг, вдень невеликий сніг, подекуди хуртовини, на дорогах ожеледиця, температура вночі та вранці від 2° тепла до 4° морозу зі зниженням впродовж дня до 5-8°морозу. У південній частині без опадів, температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8°. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с, повідомляє Укргідрометцентр.
 
У Києві 12 грудня погіршення погодних умов - вночі дощ з переходом вранці та вдень в невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, температура вночі та вранці близько 0° зі зниженням впродовж дня до 5°морозу.Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с.
 
У Львові сьогодні вночі йтиме дощ з переходом у сніг, вдень невеликий сніг.
Вдень на дорогах ожеледиця.Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, поривчастий.Температура протягом доби 1..3°.
 
У Дніпрі в понеділок вночі дощ поступово перейде у сніг, вдень падатиме невеликий сніг.Вдень на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, місцями ймовірні пориви 15-20 м/с.
Температура протягом доби -1..1°.
 
В Одесі 12 грудня переважатиме суха погода.
Вітер з південного заходу, поривчастий.
Температура вночі 3..5°, вдень 6..8°.
 
У Харкові сьогодні вночі падатиме сильний, вдень невеликий сніг.
Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 7-12 м/с, ймовірні пориви 15-20 м/с.Температура вночі -2..-4°, вдень 0..2°.
 
В Карпатах у понеділок йтиме дощ з переходом в сніг, вдень невеликий сніг. Вітер південно-західний, північно-східний, поривчастий. Температура вночі та вдень 0..2°. Висота снігового покриву на високогір'ї 1-11 см. 
 
Коментарі (0)