ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЗ ряду проблем ЖКГ у Харкові визначили першочергові

З ряду проблем ЖКГ у Харкові визначили першочергові

Харків'янам обіцяють 2013 рік присвятити будівництву метро, ремонту доріг та реконструкції філармонії.

У 2013 році в Харкові в першу чергу будуть вирішувати питання, пов'язані з будівництвом метро, ремонтом доріг, реконструкцією філармонії, а також оновленням рухомого складу міського електротранспорту.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради, посилаючись на голову Харківської ОДА Михайла Добкіна.

Зокрема, чиновник зазначив, що 6 лютого у нього запланована зустріч з першим Віце-прем'єр-міністром Сергієм Арбузовим, а також рядом міністрів. У ході цієї зустрічі харківський губернатор озвучить проблеми, наявні в регіоні.

Михайло Добкін підкреслив, що на 2013 рік у галузі є серйозні плани, і безліч питань необхідно обговорити з Кабінетом Міністрів. Він зазначив, що вирішити їх всі одразу неможливо, тому акцент робитиметься на найбільш важливих об'єктах.
 
Також губернатор нагадав, що з 2013 року внесені зміни до системи фінансування. «Якщо раніше кошти розподілялися по різним міністерствам, то тепер певні суми будуть направляти на вирішення конкретних найбільш актуальних проблем», - зазначив Михайло Добкін.

 
Коментарі (0)