ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЗ житомирських осель піде газ

З житомирських осель піде газ

У Житомирських будинках проводитиметься перевірка систем газопостачання. На декілька днів у споживачів буде відсутній газ.

З 25 по 27 листопада працівники ПАТ «Житомиргаз» проводитимуть планове технічне обслуговування систем газопостачання житлових будинків у Житомирі за адресами: вул. Войкова, 11 та 11-а, з 27 по 29 листопада - по вул. Корольова, 44 та 46. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Житомиргаз».

У зв’язку з цим до вказаних будинків тимчасово буде припинена подача газу, про що всі мешканці завчасно повідомлені оголошенням на інформдошках біля під’їздів.

Працівники служби внутрішньо-будинкового газового обладнання ПАТ «Житомиргаз» обстежать на щільність внутрішньоквартирні газопроводи, перевірять газове обладнання, наявність тяги у димових та вентиляційних каналах, проведуть мешканцям інструктаж з правил безпечного використання газу в побуті.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше газ був відсутній у житлових будинках за адресами: вул. Космонавтів, 28; вул. Кафедральна, 6; вул. Перемоги, 2. та по вул. Довженка, 60.

 
Коментарі (0)