ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗа минулу добу в зоні проведення АТО шестеро військовослужбовців отримали поранення

За минулу добу в зоні проведення АТО шестеро військовослужбовців отримали поранення

Минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції жоден військовий не загинув, однак троє військовослужбовців отримали поранення біля населеного пункта Троїцьке та ще троє — поблизу Кримського
Минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції жоден військовий не загинув, однак троє військовослужбовців отримали поранення біля населеного пункта Троїцьке та ще троє — поблизу Кримського, про це заявив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

“За добу, що минула, внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, однак шестеро військовослужбовців зазнали поранення. Це сталося в двох гарячих точках, зокрема троє воїнів були поранені біля селища Троїцьке, що на луганському напрямку, під час ворожого мінометного обстрілу, і ще троє військовослужбовців Збройних сил були поранені внаслідок провокацій в районі населеного пункту Кримське. Вони вже знаходяться в лікарнях, де їм надається кваліфікована медична допомога”, — повідомив Олександр Мотузяни. 

Також речник заявив, що минулої доби на донецькому напрямку бойовики поблизу Троїцького випустили 9 мінометних мін та вели вогонь з бойових машин піхоти.
 
“Одна провокація прийшлася на околиці Новолуганського. Там з 19:18 до 19:40 бойовики застосували стрілецьку зброю”, — зауважив Олександр Мотузяник.
 
Він зазначив, що головні протистояння відбуваються в районах донецького аеропорту, на Світлодарській дузі та Горлівському периметрі.
 
До того ж, поблизу села Троїцьке, що неподалік від Горлівки, противник випустив 9 мінометних мін та вів вогонь з бойових машин піхоти.
 
Коментарі (0)