ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗабезпечено погашення боргу у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності - Мінсоцполітики

Забезпечено погашення боргу у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності - Мінсоцполітики

Мінсоцполітики забезпечено погашення заборгованості з виплати матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності
Міністерством соціальної політики у співпраці з Міністерством фінансів забезпечено перерахування коштів Фонду соціального страхування для погашення заборгованості з виплати матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.
 
За поданими страхувальниками заявами-розрахунками за період з 23 травня по 25 червня включно Фондом профінансувано допомогу по тимчасовій непрацездатності, допомогу по вагітності та пологах, а також допомогу на поховання у сумі 1,122 млрд гривень.
 
Зазначені кошти було надано як фінансову допомогу із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, для покриття втрат, які Фонд соціального страхування поніс у зв’язку зі зменшенням надходжень від сплати єдиного внеску у період проведення заходів із запобігання виникненню і поширенню на території України коронавірусу.
 
Застраховані особи отримають належні виплати за листками непрацездатності після зарахування коштів Фонду на рахунки страхувальників.
 

Для цього потрібно декілька «банківських днів». 

 
Коментарі (0)