ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничні переїзди дочекалися модернізації

Залізничні переїзди дочекалися модернізації

Залізничники продовжують модернізувати та ремонтувати залізничні переїзди. Так, певні зрушення є на Одеській залізниці. Тут модернізовано понад 20 переїздів.

На Одеській залізниці триває модернізація та ремонт залізничних переїздів – загалом цього року заплановано капітально відремонтувати 15 переїздів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

Наразі вже відремонтовано переїзд «6 км» станції Іллічівськ-Поромна, на якому з семи колій, які перетинали переїзд, чотири було демонтовано. Це додасть зручностей водіям. Також завершені роботи ще на 14 переїздах.

Крім того, на 26 переїздах замінено переїзні настили старого типу на настили зі збірного залізобетону. На переїзді «255 км» перегону Плетений Ташлик-Шостаківка виконано роботи з покращення умов видимості. На переїзді 3 км під’їзної колії Княжеве-Соколівка виконано роботи з обладнання переїзду пристроями переїзної сигналізації.

Модернізація та ремонт залізничних переїздів проводяться відповідно до «Галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах на 2011-2015 рр.».

Нагадаємо, на балансі Одеської залізниці знаходяться 738 переїздів, з яких 391 перетинають автобусні маршрути. 195 переїздів обслуговуються черговим працівником, 56 переїздів обладнані шлагбаумами для перекриття автодоріг на всю ширину проїжджої частини. Із 543 переїздів без чергового – 433 обладнані пристроями переїзної сигналізації.

 
Коментарі (0)