ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничний вокзал Донецька запрацював по-новому

Залізничний вокзал Донецька запрацював по-новому

Працівники залізничного вокзалу Донецьку обслуговують пасажирів тільки у залі попереднього продажу квитків. Такі заходи покликані посили безпеку під час нестабільної ситуації у місті.

У зв'язку з нестабільною ситуацією у Донецьку та з метою посилення заходів безпеки на центральному залізничному вокзалі пасажири обслуговуються тільки у залі попереднього продажу квитків (центральна будівля, вхід праворуч). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Пасажири можуть придбати або здати залізничні квитки, а також отримати необхідну довідку у бюро інформації. Режим роботи – з 8:00 до 17:00», – йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, що 29 серпня у результаті бойових дій пошкоджені великий конкорс і багажне відділення залізничного вокзалу Донецьку. У зв'язку з руйнуванням залізничної інфраструктури відправлення пасажирських поїздів далекого прямування на Донецькій залізниці здійснюється зі станцій Костянтинівка і Маріуполь. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у цілях безпеки «Укрзалізниця» тимчасово закрила деякі вокзали Донбасу. Наразі для пасажирів зачинені 11 вокзалів Донецької залізниці.
 
Коментарі (0)