ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники додали рейсів до свят

Залізничники додали рейсів до свят

В «Укрзалізниці» «підкинули» додаткові рейси на поїзди. Це пов’язано з підвищеним попитом на Великодні свята. На дані рейси вже відкрито попередній продаж квитків.

На Великодні свята призначено додатковий поїзд №269К/269Л Київ – Івано-Франківськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

«Для забезпечення потреб пасажирів у перевезеннях залізничним транспортом під час Великодніх свят залізничники призначили додатковий поїзд № 269К/269Л сполученням Київ – Івано-Франківськ. Із Києва він вирушить у рейс 18 та 20 квітня, із Івано-Франківська – 19 та 21 квітня. Зі станції Київ-Пасажирський поїзд відправлятиметься о 22:13 та прибуватиме до Івано-Франківська о 11:37. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься о 23:20 та прибуватиме на станцію призначення о 12:37», – йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, «Укрзалізниця» призначила додаткові рейси поїзда № 139К/140К Київ – Кам’янець-Подільський. Раніше для забезпечення перевезення пасажирів під час Великодніх свят залізничники призначилаи додаткові рейси поїзда №179/180 Полтава, Кременчук – Київ. Окрім того,  залізничники призначили додатковий поїзд № 210/209 Миколаїв – Київ.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», для забезпечення перевезення пасажирів під час Великодніх свят, що відбудуться 20 квітня 2014 року, «Укрзалізниця» призначила додаткові рейси поїздів у найбільш популярних напрямках. Які саме рейси призначили залізничники – дивіться тут.
 
Коментарі (0)