ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗалізничники пітніють над безперебійним рухом поїздів

Залізничники пітніють над безперебійним рухом поїздів

Під час зимової негоди головним завданням для залізничників Південно-Західної магістралі є забезпечення безперебійного та безпечного руху залізничного транспорту.

Так, завдяки злагодженій роботі аварійної бригади Південно-Західної залізниці рух поїздів на дільницях Жмеринка – Вінниця, Жмеринка – Хмельницький,  Шепетівка – Коростень,  Козятин – Фастів,  Фастів – Київ та Київ – Коростень, що був затриманий внаслідок падіння понад 60 дерев висотою 12-25 метрів, було відновлено.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Впродовж двох тижнів під час сніжної негоди до 50-ти см снігового покрову зафіксовано по станціях Козятин, Жмеринка, Вінниця, Коростень тощо. В умовах рясного снігопаду на залізничних вузлових станціях, вокзалах, платформах та коліях ведуться роботи з снігоборотьби всіма підрозділами залізниці – колійниками, енергетиками, зв’язківці тощо.

Задіяно 18 снігоприбиральних машин СМ-2, 16 снігоочисних машин серії СДП. За добу беруть участь у снігоборотьбі від  2,5 тис. до 3,5 тис. працівників залізниці.

Загалом для забезпечення безперебійного та безпечного руху  поїздів на Столичній магістралі під час зимових опадів підготовлено: 22 снігоприбиральні машини серії СМ-2, 35 снігоочисні машини СДП та 410 одиниць автодорожньої снігоочисної техніки, а саме: трактори, бульдозери.

Крім того, для забезпечення безперебійного руху залізничного транспорту відповідно підготовлено понад 3,8 тис. стрілочних переводів, з обладнанням  системи  пневмообдувку 3,2 тис. стрілочних переводів та 625 стрілочних переводів  обладнаних системою  електрообігріву.  

У структурних підрозділах Південно-Західної залізниці створено  чергові аварійні бригади, які у разі негоди проводитимуть ремонт будівель та споруд,  а також займатимуться відновленням інфраструктури у разі пошкодження мережі енергетичного господарства тощо.

 
Коментарі (0)