ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗапасів вугілля на складах «Луганська ТЕС» вистачить лише до 20 липня

Запасів вугілля на складах «Луганська ТЕС» вистачить лише до 20 липня

Запасів вугілля на складах «ДТЕК Луганська теплоелектростанція» (ТЕС, Щастя Луганської обл.) вистачить лише до 20 липня
Запасів вугілля на складах "ДТЕК Луганська теплоелектростанція" (ТЕС, Щастя Луганської обл.) вистачить лише до 20 липня, а спецдозволи на його поставку з РФ поки не видані.
 
Про це повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації з моменту їх введення з 1 червня Юрій Клименко на своїй сторінці в Facebook.
 
"Сьогодні на підприємство поставляється вугілля, квоти на який узгоджені ще в травні. На червень, 10 днів якого вже пройшли, квоти ще не визначені. Крім того, на територію України не переміщаються залізничні вагони, які раніше були відправлені на адресу ЛуТЕС - це близько 300 вагонів або 20 тис. тонн вугілля. до початку місяця на складах підприємства накопичено 120 тис. тонн палива, при середньодобовому споживанні 3 тис. тонн його вистачить до 20 липня", - повідомив Юрій Клименко.
 

За словами Юрія Клименка, Луганська облдержадміністрація і керівництво ТЕС звернулися до представника України в тристоронньої контактній групі Леоніда Кучми з проханням винести питання надання Росією дозволів для ввезення вугілля на Луганську ТЕС на розгляд і сприяти його вирішенню. 

 
Коментарі (0)