ГоловнаЗапитання експертуАналітика Запоріжжя глобально модернізується

Запоріжжя глобально модернізується

Для виконання програми соціально-економічного розвитку області в галузі будівництва передбачається направити 120 млн грн, що на 11% вище за рівень аналогічного періоду попереднього року.

Хід будівництва об'єктів, роботи на яких виконуються на замовлення управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації та фінансуються за рахунок державного та обласного бюджетів, були розглянуті на засіданні колегії облдержадміністрації. Для виконання програми соціально-економічного розвитку області в галузі будівництва станом на 01.05.2012 передбачається направити 120 млн грн, що на 11% вище за рівень аналогічного періоду попереднього року. Із загального обсягу видатків частка державного бюджету складає 60,3 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі  Запорізької ОДА.
 
Ці кошти будуть спрямовані на будівництво та реконструкцію 218 об'єктів соціального призначення, а саме: установ охорони здоров'я, соціального захисту, освіти, культури, об'єктів газифікації, теплопостачання, водопостачання населених пунктів області. Крім того, запланована реконструкція та ремонт 175 доріг. Для того, щоб забезпечити своєчасне і якісне освоєння коштів, виділених на ремонт доріг, проектно-кошторисна документація на реконструкцію та капітальний ремонт доріг у м. Запоріжжя має бути в найкоротші терміни передана управлінню капітального будівництва Запорізької ОДА.
 
Що стосується поточної роботи, - фахівці управління погоджують і коригують проектно-кошторисну документацію на реконструкцію таких стратегічних об'єктів, як будівля обласної філармонії, обласного протитуберкульозного диспансеру, будівництва полігону для захоронення твердих побутових відходів в Кам'янсько-Дніпровському та Гуляйпільському районах і т.д.
 
В цілому за чотири місяці поточного року вже введено в експлуатацію 35 об'єктів, у тому числі: 24 автомобільні дороги в 14 населених пунктах; п'ять газопроводів, два водопроводи; чотири об'єкти соціальної сфери. Цей показник майже на 97% вище рівня попереднього року, повідомили в ЗОДА.
 
 
Коментарі (0)