ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЗапорізькі газовики неправильно міняли лічильники

Запорізькі газовики неправильно міняли лічильники

У результаті виявлених порушень заборонено експлуатацію 6 одиниць обладнання. Осіб, які порушили законодавство з охорони праці, притягнуто до адміністративної відповідальності

Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Запорізькій області завершили всебічну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці у філії Оріхівське управління з газопостачання та газифікації ПАТ «Запоріжгаз».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду.

Під час перевірки держінспектори виявили близько сотні порушень нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: для деяких димових та вентиляційних каналів, які знаходяться в зоні вітрового підпору, не передбачено заходи для запобігання перекидання тяги в каналах; газонебезпечні роботи, встановлення інвентарної заглушки, проводились без оформлення та видачі нарядів-допусків; не всі зовнішні газопроводи захищені від атмосферних опадів та корозії; роботи з заміни газових лічильників проводяться без встановлення інвентарної заглушки.

У результаті виявлених порушень заборонено експлуатацію 6 одиниць обладнання. Осіб, які порушили законодавство з охорони праці, притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)