ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняЗапорізькі комунальники практикують спецпослуги

Запорізькі комунальники практикують спецпослуги

Запорізьке ДКП «Основа» надає платні послуги, які не входять у тариф на обслуговування будинків і прибудинкових територій, виключно за бажанням мешканців.

При цьому платні послуги надаються лише на основі письмової заяви мешканців будинку або листа юридичної особи. Про це повідомив в.о. начальника ДКП «Основа» Сергій Бугрим, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Запорізької міської ради.

У перелік платних послуг підприємства, виконуваних за бажанням мешканців, включений ряд робіт, у тому числі і обстеження технічного стану квартири житлового будинку із складанням акту за замовленням жителів, юридичної особи. Однак, підкреслив Сергій Бугрим, у разі виникнення аварійної ситуації не з вини мешканців будинку, складання акту обстеження та ліквідація наслідків аварії здійснюється за рахунок власних коштів ДКП «Основа».

Відзначимо, що перелік платних послуг розроблений житловиками відповідно до рішення виконкому від 28.12.2006 № 478/1 «Про затвердження переліку послуг, які не входять до складу тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і можуть надаватися населенню та юридичним особам за окрему плату».

 
Коментарі (0)