ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗапорізькі комунальники продовжують латати вулиці

Запорізькі комунальники продовжують латати вулиці

Робітники КП «ЕЛУАД» продовжують ремонт міських магістралей.

Робітники КП «ЕЛУАД» продовжують ремонт міських магістралей. Так на минулому тижні з використанням плитки було відремонтовано 55 кв.м доріг. Роботи виконані на перехресті вулиць Гагаріна - Яценко, вул.Сєдова, Північному, Південному і Хортицькому шосе.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Запорізької міськради.

Проведено ямковий ремонт з використанням асфальтобетонної крихти по вул.Миру. Використано 25 т крихти. Виконано поточний ремонт доріг на площі 160,5 кв.м на вулицях: Тюленіна, Перемоги, Правди, Хортицькому шосе. Використано 24,5 т асфальтобетонної суміші. Засипано узбіччя по дорозі в аеропорт (від Військового містечка до траси Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта і від траси до залізничного переїзду № 3). Використано 93 т відсіву.

Завершено ремонт дорожнього покриття в районі трамвайного переїзду на перехресті вулиць Горького-Леппіка, плиткою укладено 116 кв.м дороги. Виконано ремонт 430 кв. м. тротуару по вул.Леппіка.

За допомогою збиральних машин прибрано понад 791,4 тис. кв.м міських магістралей. Від наносного грунту та сміття очищено 110 водоприймачів та 28 оглядових колодязів. Вивезено 857 тонн сміття та наносного грунту. Очищення доріг від сміття проводилася і в вихідні дні, тому що в період весняного прибирання міста, за розпорядженням міського голови Олександра Сіна, комунальники переведені на посилений режим роботи.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)