ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЗапорізькі мости додають клопоту владі

Запорізькі мости додають клопоту владі

Необхідно вирішити питання, пов’язані з проектуванням нової транспортної розв’язки, що дозволить забезпечити правильну логістику для транспорту, який невдовзі буде рухатися мостами

Будівництво запорізьких мостів триває згідно з графіком. Новостворений міст через Дніпро почне функціонувати вже цього року. Але необхідно вирішити ще низку важливих питань у процесі будівництва.

На цьому наголошував голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Пеклушенко під час робочої поїздки на будівництво автомагістралі через Дніпро 13 квітня, інформує прес-служба ОДА.

За словами губернатора, найближчим часом необхідно вирішити питання, пов’язані з проектуванням нової транспортної розв’язки, що дозволить забезпечити правильну логістику для транспорту, який невдовзі буде рухатися мостами. На черзі і вирішення суто технологічних питань, пов’язаних з якістю та кількістю бетону, що використовується на будівництві автомагістралі.

«Проблеми є, але ми їх вирішуємо, залучаючи фахівців,  науковців. Головне, що роботи тривають і набирають обертів, будівництво ведеться цілодобово та відбувається згідно із затвердженим графіком. Відтак зобов’язання, щодо початку функціонування мосту вже у 2012 році, не тільки мають реальні обриси, але й конкретний результат», - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)