ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗапорізькі трамваї курсуватимуть новими коліями

Запорізькі трамваї курсуватимуть новими коліями

У Запоріжжі відкрито оновлений ділянку трамвайної колії в районі торгово-розважального центру «Аврора» у Жовтневому районі.

Роботи виконувалися протягом двох місяців. На ділянці протяжністю 300 метрів замінили підземні комунікації, встановили нове освітлення, поклали асфальтове покриття, змонтували безшумні трамвайні рейки, виконали роботи з благоустрою, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Запорізької міської ради.

Реконструкція трамвайної колії проводилася за рахунок коштів інвестора, роботи виконували комунальні підприємства. Загалом на реконструкцію об'єкта витрачено 13 млн грн.

За словами Запорізького міського голови Олександра Сіна, надалі міська влада має намір продовжити реконструкцію до вул. Української, а інвестори планують розширити вулицю Івана Франка ще на одну смугу руху, що дозволить спрямувати частину транспорту з проспекту Леніна на паралельні вулиці.

Олександр Сін подякував інвесторам за підтримку і допомогу місту у відновленні транспортної мережі обласного центру: «Роботи з реконструкції трамвайного полотна виконані в строк. Тепер ця ділянка доступний для проїзду автомобільного транспорту. Тут виконано великий обсяг робіт і, що не менш важливо для жителів прилеглих будинків, зменшився шум від руху електротранспорту. Це один із прикладів реального внеску і результативної участі інвесторів у розвитку міста».

 
Коментарі (0)