ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоЗатверджено нові умови постачання газу за регульованим тарифом

Затверджено нові умови постачання газу за регульованим тарифом

НКРЕКП затвердила нові Ліцензійні умови з постачання природного газу за регульованим тарифом. Ця постанова є обов’язковою для виконання суб’єктами господарювання, які постачають природний газ або мають намір провадити таку діяльність.

НКРЕКП сьогодні затвердила нові Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом. Одночасно, втрачають чинність ліцензійні умови, затверджені постановою НКРЕ від 13 січня 2010 року № 11. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі НКРЕКП.

«Ліцензійні умови є обов'язковими для суб'єктів господарювання незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, які провадять або мають намір провадити господарську діяльність з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом», - йдеться у повідомленні.

Ця постанова вже надіслана до Міністерства юстиції на державну реєстрацію. Постанова набирає чинності з дня її офіційного оприлюднення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, у першому кварталі 2015 року перегляне ціни на природний газ. Відповідна норма закріплена законом про державний бюджет на 2015 рік.

 
Коментарі (0)