ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗавтра столичним дорожникам знову доведеться працювати

Завтра столичним дорожникам знову доведеться працювати

При виконанні робіт рух автотранспорту обмежуватися не буде. Для попередження водіїв у місцях проведення ремонту виставлятиметься причеп безпеки з сигнальним обладнанням

14 квітня на дорогах столиці продовжаться роботи з ліквідації ямковості.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА з посиланням на КК «Київавтодор».

Як зазначається у повідомленні, цього дня дорожня техніка працюватиме в усіх районах міста. Зокрема, на вулицях Червонопрапорна, Лауреатська, Бурмістенка, Жуковського, Бубнова, Руденка, Стеценка, Наумова, Братиславська, Внутрішня, Драйзера, Попова, Московська, С.Крушельницької, вулицях Нижні Вал та Верхній Вал, Оленівська, Гамарника, на бульварі Дружби Народів, Набережному шосе, проспекті Перемоги, вздовж шляхопроводу на Повітрофлотському проспекті, на Південному мостовому переході, мосту Патона та Московському мості.

При виконанні робіт рух автотранспорту обмежуватися не буде. Для попередження водіїв у місцях проведення ремонту виставлятиметься причеп безпеки з сигнальним обладнанням.

Разом з тим, на проспекті Бажана, у зв’язку з реконструкцією, передбачене часткове обмеження руху автотранспорту. При закритті частини проспекту в напрямку Південного мосту буде виділено дві зустрічні смуги для проїзду в цьому напрямку, і навпаки. Повністю перекриватись рух автотранспорту на проспекті Бажана не буде.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)