ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗавтра в Полтавській області встановлюється червоний рівень епідемічної небезпеки

Завтра в Полтавській області встановлюється червоний рівень епідемічної небезпеки

На території Полтавської області з 00 годин 00 хвилин 15 квітня встановлюється червоний рівень епідемічної небезпеки.
На території Полтавської області з 00 годин 00 хвилин 15 квітня встановлюється червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 13 квітня.
 
Область має впродовж останніх трьох днів дві ознаки, які перевищують встановлені постановою Кабінету Міністрів. Перше - це рівень госпіталізації. Наразі він складає 80 осіб на 100 тисяч. Другий показник – коефіцієнт виявлення нових випадків інфікування, який перевищує 20%.
 
Крім того, в регіоні висока зайнятість апаратів ШВЛ. За цим показником регіон посідає друге місце в країні, після Києва.
 
Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 15 квітня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Полтавської області.
 
В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.
 

Облдержадміністрації доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів. Крім того, забезпечити проведення засідання місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій області для розгляду питань щодо встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів та питань, пов’язаних з наданням медичної допомоги пацієнтам із COVID-19 на відповідній території. 

 
Коментарі (0)